RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Noile nume vehiculate în coaliție ca variante pentru Primăria Generală SURSE

Coaliția se uită din nou după un candidat comun PSD-PNL, dar care să nu fie în niciunul dintre partide. Ultimul nume vehiculat pentru a fi măsurat e arhitectul Tiberiu Florescu, în timp ce o a doua variantă e Cătălin Cîrstoiu.

PSD și PNL încă nu știu pe ce variantă să meargă la București FOTO Inquam Photos

PSD și PNL încă nu știu pe ce variantă să meargă la București FOTO Inquam Photos

Ultimele propuneri apărute în discuții sunt medicul Cătălin Cîrstoiu, care a mai fost vehiculat și în urmă cu două săptămâni, și arhitectul Tiberiu Florescu, susțin surse liberale pentru „Adevărul”. De asemenea, pe lângă cei doi vor mai fi doi candidați măsurați.

  

Solicitat pentru un punct de vedere, Tiberiu Florescu nu a vrut să comenteze, fără a nega vreun moment că a fost ofertat. „Nu pot comenta, îmi pare rău. Nu pot comenta deocamdată”, a afirmat arhitectul Florescu, într-o intervenție la Antena 3 CNN.

Surse din Coaliție au precizat că pentru moment liderii Coaliției ar fi stabilit, la sedința de joi seară, să nu îi mai susțină pe cei patru candidați luați în discuție până acum. Sebastian Burduja, Gabriela Firea, Daniel Băluță sau Ionuț Lupescu.

Cine e Tiberiu Florescu

Tiberiu Florescu (53 de ani) este arhitect,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

VIDEO Marina SUA numește o navă “Harvey Milk” ca omagiu adus activistului gay ucis

Redacția

Hidrologii anunţă risc de viituri pentru râuri din şase judeţe, până sâmbătă la ora 9:00 / Posibile depăşiri ale cotelor de atenţie / Sunt vizate județele: Satu Mare, Maramureş, Bistriţa-Năsăud, Bihor, Cluj şi Alba

Redacția

Vicepremierul Ucrainei: Peste 7.200 de persoane evacuate duminică din Mariupol pe patru coridoare umanitare

Redacția
Încarcă...