NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Nichita, dat jos de Dragnea din fruntea PSD Iaşi. Lupu e interimar

Biroul Politic Naţional al PSD a invalidat luni decizia conducerii organizaţiei judeţene Iaşi prin care Gheorghe Nichita a revenit la conducerea filialei, a anunţat preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, după ce a analizat solicitarea făcută de primarul suspendat al Iaşiului.

 

„Astăzi am analizat în BPN adresa şi solicitarea de la dl. Nichita, însoţită de o hotărâre a Biroului Permanent Judeţean de reinstalare în funcţia de preşedinte a organizaţiei PSD Iaşi. Biroul Permanent Naţional a invalidat hotărârea Biroului Permanent Judeţean şi a respins resintalarea domnului Nichita în fruntea organizaţiei judeţene Iaşi”, a spus Dragnea.

  

Dragnea a precizat că lider al PSD Iaşi rămâne Victorel Lupu, instalat interimar prin decizia Comitetului Executiv Naţional al partidului.

Primarul suspendat al Iaşiului, Gheorghe Nichita, cercetat de DNA sub control judiciar, a revenit, la începutul lunii august, în postul de preşedinte al filialei judeţene PSD Iaşi, după ce se autosuspendase din funcţie în luna mai, Nichita motivând că a luat decizia din cauza disputelor apărute în organizaţie.

 

Decizia de a renunţa la autosuspendarea din fruntea organizaţiei judeţene PSD Iaşi a fost anunţată de Nichita într-o şedinţă a Biroului Permanent Judeţean. Totodată, membrii BPJ al PSD Iaşi au votat atunci, cu o singură abţinere, revenirea lui Nichita la şefia organizaţiei.

Presedintele interimar PSD Iasi va fi Victorel Lupu, potrivit deciziei BPN al PSD.

În şedinţa conducerii centrale ar fi fost o mica disputa intre Liviu Dragnea si sustinatorii lui Gheorghe Nichita, spun surse din partid.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Membrii secțiilor de votare își pot ridica banii de la Prefectura Iași

Redacția

8 Martie cu flori și bomboane de la TSD Pașcani

Oana Cordoneanu

Au dezertat nume grele din PNL. 26 de primari au migrat la PSD

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site