RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
LocalPolitică

Un nou candidat pentru funcția de primar al Pașcaniului! Radu Movileanu va candida independent și vrea să arate pisica politicienilor!

Șeful Gării Pașcani, inginerul Radu Movileanu și-a anunțat ieri, cu ocazia zilei sale de nașteri, intenția de a candida independent pentru funcția de primar la alegerile locale din iunie 2024. Anunțul a fost făcut pe o rețea de socializare și a fost însoțit de o fotografie în care politicianul era imortalizat relaxat cu o pisică în brațe.

De altfel, acest amânunt l-a făcut să facă un apel la pășcăneni să îi fie alături în acest demers pentru a le „arăta pisica” politicienilor.

În scurtul anunț făcut pe pagina sa de Facebook, Movileanu își motivează intenția de a candida prin susținerea sa de către societatea civilă cu care a demarat mai multe proiecte locale.

1.Amplasarea unei locomotive plus un vagon de epocă în piața din fața Stației CFR Pașcani

  

2.Înființarea unui centru medical integrat (de permanență ) în zona din vale și a 2 puncte medicale în suburbiile Municipiului Pașcani

3.Realizarea ,din fonduri proprii ,a unui parc dedicat pentru pisici și câini în zona din vale

Aceste proiecte au fost depuse de-a lungul timpului la registratura Primărie Pașcani fără  să primesc un răspuns” se arată în postarea lui Movileanu, de pe Facebook.

Related posts

Nemulțumiri printre politicienii din opozitie, vizavi de primarul Pantazi

Redacția

Comercianții din piața vale au luat act de noutățile privind proiectul de modernizare a locației (VIDEO)

Marius Parteni

Un sobor de preoți, în frunte cu starețeul Mănăstirii Secu, va oficia Taina Sfântului Maslu la Biserica “Adormirea Maicii Domnului” din Pașcani

Oana Cordoneanu
Încarcă...