RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

New York Times a depășit 8 milioane de abonați

Cotidianul New York Times a trecut recent borna de 8 milioane de abonați pe site-ul său și ediția tipărită și speră să aibă peste 8,5 milioane de abonați până la sfârșitul anului, potrivit unui comunicat publicat miercuri.

Obiectivul este de a atrage cât mai mulți abonați noi ca în 2019, sau 1 milion de noi abonați, a declarat CEO-ul Meredith Kopit Levien, citează AFP.

Cu toate acestea, cotidianul american nu intenționează să își reînnoiască performanța din 2020, când numărul clienților plătitori a crescut cu două milioane datorită știrilor deosebit de variate, între începutul pandemiei și campania electorală prezidențială dintre Donald Trump și Joe Biden.

La zece ani de la lansarea ofertei sale digitale plătite, în jur de 89% dintre abonați doresc doar produsele online.

  

Noile abonamente digitale înregistrate în al doilea trimestru au fost partajate între site-ul de știri (77.000 de abonamente noi) și aplicațiile de gătit, jocuri și produse audio (65.000).

Din punct de vedere financiar, grupul și-a dublat profitul net în cursul perioadei, până la 54 de milioane de d

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Premierul Nicolae Ciucă s-a întâlnit cu Roberta Metsola pe care a invitat-o în România

Redacția

ANAD despre cazul Halep: Roxadustat e substanţă nespecifică; pentru utilizarea intenţionată perioada de suspendare e de 4 ani

Redacția

Ce ne așteaptă în 2024? Euro ar putea trece de 5 lei la finalul anului, incertitudinile fiscale vor persista până după alegeri, dobânzile vor scădea cel mai devreme din luna mai (analiză)

Redacția
Încarcă...