RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Ne-au batut in 9 jucatori. CSM Kosarom – Cetatea Targu Neamt 0-1

Dezamagire pentru cei aproximativ 300 de suporteri pascaneni prezenti la partida jucata acasa de CSM Kosarom impotriva formatiei Cetatea din Targu Neamt. Meciul a contat in etapa a III a din playofful pentru promovare in Liga a II a, dedicat formatiilor din Liga a III a, Seria 1.

 

Partida a debutat cum nu se poate mai prost pentru gazde, atacantul nemtean, Andrei Pavel, profita in minutul 9 de o greseala a fundasilor pascaneni si deschide scorul.

  

Jucatorii antrenati de Dan Condurache, au replicat imediat, insa nici Viorica, nici Nemtanu nu reusesc sa gaseasca plasa portii. 

Dupa pauza pascanenii continua sa preseze iar in minutul 60 nemtenii raman in 10 jucatori dupa o intrare dura la jumatatea terenului.

Urmeaza alte 5 ocazii ratate de pascaneni iar Cetatea mai pierde un jucator dupa ce fundasul, Gorea, a vazut al doilea galben.

CSM Kosarom nu reuseste sa inscrie nici cu doi oameni in plus in teren, la finalul celor 90 de minute scorul a ramas la fel. Dupa aceasta infrangere CSM Kosarom, pierde puncte importante in lupta pentru promovare.

Related posts

Liga 4 județeană Iași: CSM Pașcani – Moldova Cristeşti 1-­2!

Marius Parteni

Ciprian Sălceanu, un alt rugbyst din pepiniera locală, ce atinge culmile performanței!

Marius Parteni

PSG ar fi creat „o armată de troli” pentru a discredita personalități și chiar jucători ai echipei. Printre ținte se numără și Mbappé

Redacția
Încarcă...