NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

„Mișcarea înseamnă viață” pentru 1000 de pășcăneni

Pășcăneni au înțeles că „Mișcarea înseamnă viață” și au dat curs invitației lansate de echipa Rebrand. Stadionul Municipal Pașcani a devenit ieri neîncăpător și foarte gălăgios. Conform antrenorului Andrei Doroftei, aproximativ 1000 de persoane de toate vârstele au făcut mișcare în aer liber.

 

Evenimentul cu tradiție deja la noi în municipiu a debutat cu 25 de minute de antrenament funcțional susținut de echipa coordonată de Andrei Doroftei. În continuare, au fost 35 de minute de Zumba alături de invitatul special venit din Iași, instructorul Lucian Liciu. De asemenea, timp de 15 minute, a fost un exercițiu de arte marțiale, respectiv Karate ISSHINRYU coordonat de Grigorovici Bogdan.

Menționăm că organizatorii au pus la bătaie și foarte multe premii. Cei care au participat au putut câștiga din cele 35 de tricouri, skateboard-uri, palete pentru tenis de masă și vouchere de la sponsori.

 

 {jcomments off}

loading...
Advertisements

Related posts

CS Kosarom a trecut cu 1-0 de a doua clasată în seria C1, a ligii III (VIDEO)

Marius Parteni

Mișcarea înseamnă viață: Campania pentru sport continuă în Pașcani

Teona Gherasim

Colegiul “Sadoveanu” a învins cu 30 la 14 pe cei de la Liceul “Nicolae Iorga” în primul meci al Olimpiadei Școlare la Handbal. Vezi aici țintarul competiției și rezultatele updatate de la meci la meci!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site