NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

VIDEO „O mică eroare a unui mare campion”. Gafa care l-a costat pe David Popovici calificarea la finala de la Europenele de la Kazan

Și marii campioni fac erori neașteptate în competiții. Este și cazul multiplului medaliat la juniori David Popovici, care, dintr-un calcul greșit, a ratat calificarea într-o finală la Europenele de natație din Rusia. Iar asta pentru că s-a oprit câteva secunde.

David Popovici conducea în proba de 400 de metri liber, dar s-a oprit, inexplicabil, după 14 bazine, din cele 16 ale cursei. Și-a dat seama că mai avea de parcurs două bazine și a repornit în cursă, însă nu a mai reușit să recupereze distanța dintre el și primul loc, și a ratat, astfel, calificarea în finală.

După cursă, cel mai tânăr membru al echipei Olimpice a României a primit încurajări într-un mesaj pe pagina de Facebook a Clubului Sportiv Dinamo, la care a fost legitimat recent.

„O mică eroare a unui mare campion, care nu arată altceva decât că David este la început de drum și încă învață, de la o cursă la alta. Cândva, ne vom aminti amuzați că, în cariera unui mare sportiv, se întâmplă și mici accidente. Capul sus, David! Mai sunt încă două curse ai

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Rezultatele obținute de pășcănenii care au participat la „Cupa Micului Șahist”

Redacția

Sportivi de la Clubul Copiilor din Pașcani au participat la concursul regional de tenis de masă „Cupa Pietricica”

Redacția

Prima ediție a Memorialului „Profesor Vasile Sofron” la Colegiul Tehnic C.F. « Unirea » din Pașcani

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site