NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Mircea Zuzan, președinte Consiliului de Administrație al celei mai stabile societăți din subordinea CL

Secretarul Primăriei Pașcani este pentru șase luni de zile președintele Consiliului de Administrație de la Spitalul Municipal. Acesta a fost ales în funcție în cadrul ședinței ce a avut loc astăzi la sediul Spitalului. Mircea Zuzan a primit votul majorității celor cu drept de vot prezenți la ședință. 

Pe lângă secretarul Primăriei, la ședință au mai participat Gică Zanet, Dana Marcovschi, Ana Pintilie (din partea DSP Iași), reprezentanți ai Sindicatului și conducerea unității medicale. Drept de vot au avut doar cei patru membri ai Consiliului de Administrație. 

Tot astăzi s-a stabilit ca funcția de președinte al Consiliului de Administrație să fie ocupată prin rotație de membrii acestuia, câte șase luni fiecare dintre ei.

Advertisements
  

Pe ordinea de zi s-au mai aflat alte subiecte, cum ar fi bilanțul pe primele șase luni ale lui 2012, fiind analizați și indicatorii de performanță. Cu acest prilej membrii Consiliului de Administrație au aflat că unitatea medicală are în cont rezerve financiare de aproximativ 2 milioane de euro. De asemenea stocul de medicamente este asigurat pentru următoarele șase luni de zile.    

Advertisements

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Persoanele care se vaccinează anti-Covid beneficiază de câte o zi liberă plătită pentru fiecare doză. Legea a fost promulgată

Redacția

Traian Băsescu, avertisment sumbru: S-a întârziat foarte mult

Redacția

Creşte numărul noilor infectări în Italia şi Spania; două românce, printre cazurile importate în regiunea Lazio

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site