RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ministrul Dezvoltării, Adrian Veştea, candidează pentru CJ Braşov din partea PNL

Ministrul Dezvoltării, Adrian Veştea, a anunțat, sâmbătă, că va candida pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Braşov, din partea PNL, afirmând ca își dorește să poziționeze județul „printre cele mai dezvoltate și prospere regiuni din Europa”.

Adrian Veştea a explicat care este viziunea sa pentru viitorul județului Brașov Foto: Arhivă

Adrian Veştea a explicat care este viziunea sa pentru viitorul județului Brașov Foto: Arhivă

Candidez pentru președinția Consiliului Judetean Brasov sub sigla Partidului Național Liberal (PNL), așa cum o fac de peste 20 de ani! Partidul Naţional Liberal a fost un pilon de încredere și progres în arhitectura politico-socială a României moderne”, a scris ministrul Adrian Veştea pe pagina sa de Facebook.

  

Ministrul Dezvoltării a susținut că în ultimii 8 ani a fost implicat în transformările semnificative prin care a trecut județul Brașov, „având convingerea fermă că principiile liberalismului reprezintă cheia dezvoltării sustenabile și incluzive a comunității noastre”.

Credința mea în potențialul brașovenilor, în valoarea incontestabilă a democrației și în libertatea de exprimare stă la baza angajamentului meu neclintit pentru promovarea unei guvernări responsabile, transparente și orientate către nevoile cetățeanului. Experiența acumulată alături de colegii mei liberali în administrația locală brașoveană mă determină să nu mă abat astăzi de pe drumul drept pe care sunt,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Stroe, după eliminarea dosarului cu șină: Instituțiile publice nu vor mai solicita obiecte de papetărie

Redacția

Europa Conference League: Victorie mare pentru CFR la Slavia Praga/ FCSB, umilită cu 5-0 de Silkeborg

Redacția

Dictatorul Lukaşenko cere patrule armate pe străzile din Belarus şi atrage atenţia asupra actelor „extremiste”

Redacția
Încarcă...