NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Local

Ministrul Costel ALEXE: „Începând cu 22 septembrie, Pașcaniul va avea propriul sediu pentru înmatricularea mașinilor. Este un rezultat direct obținut în urma campaniei publice derulate de PNL Pașcani, de Marius Pintilie, și o dovadă în plus a susținerii noastre la București!” (P)

Pentru a face mai facil accesul cetățenilor la serviciile publice de înmatriculare a vehiculelor, Guvernul PNL, prin Ministerul Afacerilor Interne, a decis ca serviciile publice comunitare județene regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor vor organiza sedii secundare și în alte localități pe lângă cele existente în municipiile reședință de județ. Această măsură reprezintă un pas important pentru dezvoltarea serviciului public, oferind cetățenilor care solicită derularea de operațiuni pe linie de înmatriculării auto să aleagă între sediul aflat în municipiul reședință de județ și sediul secundar, ceea ce va conduce la diminuarea distanțelor parcurse în vederea soluționării diferitelor operațiuni dar și la reducerea aglomerației. Printre cele 26 de sedii secundare care se înființează în țară, a fost inclus și municipiul Pașcani.

În cadrul acestor sedii secundare se vor desfășura activități de preluare a documentelor necesare operațiunilor de înmatriculare a vehiculelor și de eliberare a plăcuțelor cu numere de înmatriculare. În acest sens, în zilele de marți și joi, cetățenii vor putea beneficia de aceste servicii fără a fi nevoie să se deplaseze până în municipiul Iași.

„Municipiul Pașcani și 20 de comune din jur, aproximativ 200.000 de locuitori, vor avea peste o săptămână propriul sediu pentru înmatriculările auto. Oamenii nu vor mai fi nevoiți să piardă 5-6 ore pe zi la Iași pentru a-și înmatricula mașina. În ultimii 3 ani de zile au fost operate 93.000 certificate doar în municipiul Pașcani și cele 20 de comune arondate. Toți locuitorii, până la Cotnari și Răchiteni, de la Cristești până la Lespezi, vor beneficia de acum de acest punct de lucru la Pașcani. Vom contribui de acum zi de zi pentru ca Pașcaniul să devină un pol de dezvoltare și de creștere pentru județul nostru.

Oficial, începând cu 22 septembrie, Pașcaniul va avea propriul sediu pentru înmatricularea mașinilor. Este un rezultat direct obținut în urma campaniei publice derulate de PNL Pașcani („Permis de Pașcani!), de Marius Pintilie, și o dovadă în plus a susținerii noastre la București!

După 27 septembrie, împreună cu viitorul primar al Pașcaniului, Marius Pintilie, vom aduce proiectele municipiului pe masa județului și ale Guvernului. Știu că Marius Pintilie va fi un primar implicat și performant. Ceea ce am obținut astăzi împreună este doar o dovadă că drumurile făcute de Marius Pintilie la Guvern și la minister pentru comunitatea sa vor fi săptămânale. Rezultatele vor fi cu adevărat semnificative!”, a declarat ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Costel Alexe, candidatul PNL la Președinția Consiliului Județean Iași.

Advertisements

Related posts

Știri de la cititori: Directorul Bibliotecii acuzat că premiază după bunul plac copiii la concursurile organizate. O pășcăneancă se plânge că a fost dată afară cu bodyguarzii din instituția de cultură!

Răzvan Grecu

Îndemn pentru catolici: în noaptea de Înviere să aprindă o lumânare la fereastră

Redacția

Veteran de război felicitat de reprezentanți ai Primăriei! Pantazi apare pe Facebook ca participant la eveniment, deși a lipsit!

Răzvan Grecu
Încarcă...