RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Militarii ruşi transformă maternităţi din regiunea ucraineană Lugansk în spitale de campanie, susține Kievul

Soldaţii ruşi au transformat două maternităţi din regiunea ucraineană Lugansk în spitale de campanie din cauza creşterii numărului de soldaţi răniţi pe front, a informat marţi Statul Major al Forţelor Armate ale Ucrainei, transmite EFE, citată de Agerpres.

Regiunile Lugansk şi Doneţk au devenit în ultimele săptămâni linia de front pentru ucraineni şi ruşi care încearcă să controleze aceste teritorii strategice pe care Rusia le-a anexat unilateral fără să fi reuşit să le cucerească pe deplin militar.

”Duşmanul (rus) continuă să sufere mari pierderi şi a început să folosească instalaţii medicale civile suplimentare pentru a-i caza pe invadatorii ruşi răniţi”, a dat asigurări statul major ucrainean într-un comunicat preluat de agenţiile de presă locale.

El a precizat că „ocupanţii au înfiinţat spitale de campanie care îi tratează pe militarii ruşi în spaţiul” a două maternităţi din Lugansk.

  

Acest lucru a făcut ca femeile „să p

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Patru reţineri în dosarul privind bărbatul agresat de mai mulţi motociclişti în apropierea unei terase din Sectorul 3 din Capital

Redacția

Facelift pentru Porsche Taycan

Redacția

USR, din ce în ce mai divizat. Jocurile de culise din interiorul partidului

Redacția
Încarcă...