RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Micuții de la „Unirea Ruginoasa”, pe podium la Turneul “Fotbal a la Cluj”

La finalul săptămânii trecute a avut loc unul dintre cele mai mari turnee de copii și juniori din țară, “Fotbal a la Cluj”. Micuții de la „Unirea Ruginoasa” au urcat pe podium, în cadrul acestui eveniment, unde au participat peste 2000 de copii și juniori de la 150 de echipe.

 Ei au jucat în faza grupelor cu Ardealul Cluj, unde au câștigat cu scorul de 5-1, în optimile de finală au învins pe Vitorul Cluj 1 cu scorul de 3-1, iar de la Evolution Fotbal Sebeș au luat bătaie cu 6-0.

 Sportivii din Ruginoasa au ocupat locul I la grupa de vârstă 2006, iar pentru această performanță au primit un voucher cadou de la Acerbis, prin intermediul căruia și-au achiziționat un echipament de fotbal, de culoare albă. Copiii au mai fost premiați cu diplome, cupe și medalii pentru participarea lor la acest eveniment de amploare.

  

 Sportivii sunt pregătiți de Constantin Cernăuțeanu, ajutat de Marius Olteanu, Dumitru Ungureanu și fostul viceprimar, Dănuț Nechifor.

Clujul a găzduit între 22-24 mai 2015 turneul “Fotbal a la Cluj”, dedicat juniorilor 2001-2008. Meciurile s-au jucat în mai multe locații, evenimentul sportiv a fost organizat de Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca, de Zilele municipiului și a cuprins și o defilare a echipelor participante prin municipiu.

 Prin acest turneu se doreşte promovarea fotbalului pe plan naţional şi internaţional, dar şi a brandurilor şi turismului local din Cluj-Napoca.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Premiere și meci demonstrativ la sărbătoarea rugbyștilor pășcăneni

Ema Roman

Diplome, plachete şi cadouri pentru câştigătorii Cupei Primăverii la tenis de masă

Ema Roman

Cupa Crăciunului la tenis de masă – rezultate deosebite pentru elevii de la Clubul Copiiilor Pașcani (foto)

Carmen Bălăceanu
Încarcă...