NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Metrorex va implementa măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID-19, anunță Prefectura Capitalei

Ppotrivit unui comunicat al Prefecturii Capitalei, Metrorex urmează să implementeze măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID-19.

Printre cele mai importante măsuri se numără redistribuirea personalului de pază în staţiile cu trafic intens de călători, în intervalele orare 07:00-10:00 şi 16:00-19:00.

De asemenea, se are în vedere ca sosirea trenurilor la acelaşi peron, în staţiile aglomerate, să se realizeze, pe cât posibil, alternativ, astfel încât să nu se înregistreze valori crescute ale traficului de călători într-un interval scurt de timp, iar la orele de vârf de trafic se pot introduce trenuri suplimentare.

Planul de măsuri al Metrorex SA pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2 a fost prezentat şi discutat, miercuri, la Prefectura Capitalei.

  

Ca urmare a controalelor efectuate pe unele magistrale ale metroului bucureştean, prefectul Capitalei, Alexandra Georgiana Vacaru, le-a cerut reprezentanţilor Metrorex SA un set de măsuri ce pot fi luate pentru evitarea aglomerării atât în staţii, cât şi în metrouri. Alături de acţiunile speciale întreprinse deja prin serviciile de curăţenie, Planul de măsuri privind acţiunile imediate în vederea protecţiei cetăţenilor Capitalei împotriva răspândirii COVID-19 în locaţiile Metrorex SA cuprinde 20 de propuneri agreate de prefectul Capitalei.

„Când am mers în control la metrou,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Cum poți câștiga bani prin completarea de chestionare online?

Redacția

Orban, vot împotriva lui Vîlceanu: Există riscuri cu privire la această desemnare. Răspunderea integrală îi aparţine lui Cîţu

Redacția

Vasile Dîncu despre cum ar vrea PSD să treacă de la cota unică la impozit progresiv în etape

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site