RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Membru AUR depistat cu droguri asupra sa în Parlament

UPDATE Co-preşedintele AUR George Simion a reacţionat în legătură cu faptul că purtătorul de cuvânt al partidului Mircea Gheorgheosu a fost prins de SPP având la el un plic în care se afla cannabis. El a precizat că acesta nu va fi cu siguranţă propunerea de premier a formaţiunii.

„Aşteptăm desfăşurarea anchetei şi apoi ne vom pronunţa. Cu siguranţa domnul Gheorgheosu nu va fi propunerea noastră pentru prim-ministru”, a afirmat George Simion, pentru News.ro.

Ştirea iniţială: 

„În data de 26 august 2021, poliţişti din cadrul Secţiei 17 au fost solicitaţi de SPP să se prezinte la unul din punctele de acces ale clădirii Parlamentului, unde a fost identificat un bărbat ce avea asupra sa un plic ce a ridicat suspiciuni. Lucrarea întocmită a fost transmisă unităţii competente material, Brigada de Combatere a Crimei Organizate Bucureşti, la acest moment fiind in instrumentarea DIICOT – Structura Centrală”, a transmis într-un comunicat de presă Poliţiei Capitalei. 

  

Potrivit unor surse, este vorba despre Mircea Gheorgheosu

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Alegeri legislative Grecia: Rezultat foarte bun al partidului Noua Democrație (ND, conservator), condus de prim ministru Kyriakos Mitsotakis, dar insuficient pentru o majoritate absolută în parlament

Redacția

Budăi: Ordonanța de Urgență pentru aducerea salariilor la nivelul grilei din 2022, adoptată de Guvern

Redacția

România depozitează mai mult de jumătate din ţinta asumată la nivel european privind gazele naturale

Redacția
Încarcă...