NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

Mecanismul cutremurător al mafiei transfrontaliere a pariurilor, subiectul primei anchete oficiale FRF, care începe luni.

Prima reţea specializată în trucarea la pariuri a meciurilor a fost devoalată şi face obiectul unei anchete a FRF privind mafia transfrontalieră a acestui tip de activitate, dezvăluie pentru ProSport surse demne de încredere. Conform datelor ajunse pe masa anchetatorilor, dimensiunile flagelului sunt dincolo de orice închipuire şi compromit, practic, în totalitate campionatul din Liga 2 cel puţin în ediţia 2014-2015.

  

 

Dovezile şi mărturiile îi incriminează în principal pe Ion Viorel şi Dan Tulpan, antrenorul şi, respectiv, preşedintele clubului Gloria Buzău, din Seria I a Ligii 2, aceştia făcând însă parte dintr-un angrenaj uriaş, care mai cuprinde mafioţi turci, dar şi antrenori, conducători de club şi zeci de jucători români. Reţeaua ar fi trucat nenumărate partide oficiale şi amicale. Ancheta se focalizează pe perioada iulie 2014 – mai 2015. Informaţiile noastre spun că FRF a citat deja personajele implicate şi, începând de azi, cel puţin 5 jucători implicaţi vor ajunge în faţa Comisiei de Disciplină şi Etică.

Este pentru prima oară în istoria fotbalului românesc când o anchetă atacă această zonă întunecată care, veţi vedea în cele ce urmează, a atins proporţii înspăimântătoare. Se discută despre o structură bine organizată, care truchează nu numai rezultatele meciurilor, dar şi detalii precum numărul de goluri, jucătorii eliminaţi şi diferenţele de scor.

Pot spune doar că de mâine încep audierile la Comisia de Disciplină într-un caz foarte important
Costin Negraru, ofiţerul de integritate al FRF şi persoana care a documentat dosarul ajuns pe masa Comisiei

Citește articolul integral pe Prosport.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

„Plăcerile“ şcolii în comunism. Cum era viaţa cu manuale unice, uniformă obligatorie şi muncă patriotică pe câmp

Redacția

Zvastica nu a fost mereu un simbol negativ. Ce semnificații avea în trecut

Redacția

ORA DE VARĂ 2016. Când ne dăm ceasurile înainte. Cum a apărut această practică

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site