NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Mașina Primăriei din Stolniceni Prăjescu implicată într-un accident mortal. Șoferul se întorcea de la Ministerul Dezvoltării Regionale

O mașină aparținând Primăriei comunei Stolniceni Prăjescu a fost implicată în urmă cu câteva zile într-un eveniment rutier ce a avut loc pe raza localității Popești, din județul Vrancea. Este vorba despre un Logan MCV, mașină ce este folosită de angajații instituției. În urma acestui eveniment un bărbat de 54 de ani și-a pierdut viața.

Conform celor precizate de Biroul de Presă din cadrul IPJ Vrancea, victima s-a angajat în traversarea străzii, prin loc nepermis și fără să se asigure.

” La data de 2 octombrie a.c., orele 01.10, pe DN2 E85, km 167+590 m, în afara localității Popești, un bărbat, de 52 ani, din comuna Stolniceni Prăjescu, județul Iași, în timp ce conducea un autoturism, a accidentat mortal un bărbat, din comuna Gugești, care a traversat strada prin loc nepermis și fără să se asigure. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, se arată în comunicatul Biroului de Presă.

La volanul mașinii care a lovit victima se afla Cornel Luchian, de 52 de ani, din Stolniceni Prăjescu, angajat al Primăriei din localitate. Costel Hugeanu, primarul localității, susține că angajatul unității se întorcea de la București, acolo unde a mers pentru a depune o serie de documente la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, asta deși se zvonește că ar fi avut altă destinație.

Este regretabil ceea ce s-a întâmplat. Nimeni nu cred că își dorește să treacă prin așa ceva. Angajatul Primăriei se întorcea de la Ministerul Dezvoltării unde a depus o serie de documente. Am auzit că se vehiculează că ar fi mers în altă parte, dar este total fals, răutați ale unor persoane care nu conștientizează ce spun. Se poate verifica foaia de parcurs unde este ștampila ministerului„, a susținut Costel Hugeanu, primarul comunei Stolniceni Prăjescu.       

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Şoferii nu sunt obligaţi să păstreze în maşină schiţa caroseriei autoturismului

Redacția

Atenție unde depozitați materialele de construcție! Amenda este usturătoare

Răzvan Grecu

Ministrul de Interne: Modificarile propuse la Codul Rutier NU POT fi aplicate

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site