RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Marcel Ciolacu: „Dacă va fi o candidatură comună, nu e nici Firea, nici Burduja“. PSD nu îl susține pe Piedone la Primăria Capitalei

PSD nu îl va susţine pe Cristian Popescu Piedone la Primăria Capitalei, a declarat președintele partidului, Marcel Ciolacu, într-o discuție cu jurnaliștii, la Palatul Victoria.

Marcel Ciolacu FOTO gov.ro

Marcel Ciolacu FOTO gov.ro

„Dacă mergem cu candidat comun, nu este nici Burduja, nici Firea”, a spus Ciolacu, fără a preciza cine ar putea fi acest candidat, conform Digi24.

  

Coaliţia se reuneşte, joi, de la ora 17.00, pentru a discuta despre lista comună la europarlamentare şi candidaţii la alegerile locale, în Capitală. 

 Variantele luate în calcul în coaliţie sunt fie candidaturi comune PSD-PNL la Capitală şi sectoare, fie candidaturi separate la Primăria Generală şi candidaturi comune ale celor două formaţiuni la primăriile de sector.

Conform unui sondaj comandat de Nicușor Dan și publicat de primarul general pe pagina sa de Facebook, marea surpriză este că pe primul loc pentru Primăria Generală este edilul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone (din partea PUSL, nu a alianței PNL-PSD), creditat cu o intenție de vot de 40,4%.

În schimb, Nicușor Dan are o intenție de vot de 39,3%, iar la mare distanță este Sebastian Burduja, în sondaj prezentat drept candidatul Alianței PSD-PNL,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Jocuri cu tentă politică la vârful Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București

Redacția

Ciolacu: Trebuie să grăbim procesul de recuperare a industriei românești de apărare

Redacția

Ucraina primește un ajutor suplimentar de 610 milioane de dolari de la Banca Mondială

Redacția
Încarcă...