RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Procurorii americani cercetează rolul Meta Platforms în vânzări ilegale de droguri

Procurorii americani din Virginia cercetează dacă platformele de socializare ale Meta Platforms, compania mamă a Facebook, au facilitat şi au profitat de pe urma vânzării ilegale de droguri, a informat sâmbătă Wall Street Journal, citând documente şi persoane familiare cu chestiunea, transmite Reuters, citată de News.ro.

Procurorii au trimis citaţii anul trecut şi au pus întrebări în cadrul unei anchete penale cu mare juriu, se arată în articol, adăugând că au solicitat şi înregistrări legate de conţinutul referitor la droguri sau vânzarea ilegală de droguri prin intermediul platformelor Meta.

Administraţia pentru Alimente şi Medicamente (FDA) a ajutat, de asemenea, la anchetă, a adăugat ziarul.

Acesta a remarcat că anchetele nu duc întotdeauna la acuzaţii de infracţiuni. Ziarul a citat un purtător de cuvânt al Meta spunând într-o declaraţie: ”Vânzarea de droguri ilicite este împotriva politicilor noastre şi lucrăm pentru a găsi şi elimina acest conţinut din serviciile noastre”.

  

”Meta cooperează în mod proactiv cu autorităţile de aplicare a legii pentru a ajuta la combaterea vânzării şi distribuţiei de droguri ilicite”, a adăugat el.

Procuratura şi o purtătoare de cuvânt a FDA au refuzat să comen

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Restaurantele să poată contracta școlile, propunere pentru noua lege făcută de Dragoș Anastasiu, antreprenor și lider al alianței „O voce pentru Educație”: Gândiți-vă că apare o nuntă, ai nevoie de 20 de tineri, să poți să ai posibilitatea de a contracta școala sau pe tinerii respectivi direct. VIDEO

Redacția

Ciucă: Avem ocazia să finanţăm reformele şi să modernizăm ţara. Guvernul va continua să susţină trendul de redresare economică post-pandemie

Redacția

Legea suveranităţii, un proiect cu prevederi controversate, depus în Parlament. Cine a semnat iniţiativa

Redacția
Încarcă...