NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Maia Sandu, nominalizată la „Femeia anului 2022” de Financial Times

Președintele Republicii Moldova Maia Sandu a fost nominalizată la titlul de „Femeia anului 2022” de către cititorii ziarului economic Financial Times, potrivit TVR Moldova și PRO TV Chișinău.

Maia Sandu, interviu pentru HotNews.roFoto: Hotnews

„Există foarte puțini politicieni din lume care se confruntă cu provocări atât de mari precum le are Maia Sandu, președintele Republicii Moldova, și tara sa: influx major de refugiați, lupta cu oligarhi corupți care au legături cu Rusia, o criză energetică majoră care aruncă în întuneric țara de fiecare dată când Rusia bombardează Ucraina, forțând-o să facă eforturi supraomenești pentru găsi surse alternative de energie, o amenințare constantă la adresa securității, și lista poate continua”, se arată în descriere.

  

Miercuri, Maia Sandu a primit din partea Institutul Național pentru Democrației din SUA distincția „Madeleine K. Albright”.

Advertisements
Advertisements

De asemenea, președintele ucrainean Volodimir Zelenski și alți lideri europeni au fost premiați de institut „pentru eforturile lor de a promova și proteja democrația în țările lor, regiunea lor și nu numai.”

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Armata israeliană a doborât o dronă a mişcării şiite Hezbollah provenind din Liban

Redacția

Digi24: Un bărbat a supraviețuit după ce s-a răsturnat cu mașina, dar a fost accidentat mortal de autoturismul care venea din spate

Redacția

Un ieşean vrea să meargă pe jos 41.000 km. O călătorie de 5 ani, prin 20 de ţări

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site