RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

MAE: Avertizare pentru românii care călătoresc în Italia. Coduri roşu, portocaliu şi galben de ploi şi inundaţii

Ministerul Afacerilor Externe a transmis o atenționare de călătorie pentru Italia. Astfel, românii trebuie să știe că Serviciul de Protecţie Civilă italian a emis, pentru vineri, mai multe avertizări de condiţii meteo severe.

Ministerul Afacerilor Externe anunţă românii care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Italia că în sud-estul şi nord-estul Siciliei este Cod roşu de vânt, ploi abundente şi risc de inundaţii.

De asemenea, în restul insulei Sicilia şi partea de sud-vest a regiunii Calabria au fost emise Coduri portocaliu şi galben de vreme severă.

Maia Sandu, după ședința CSS: ”De trei decenii suntem la cheremul regimului de la Tiraspol. Abia acum începem să lucrăm cu adevărat pentru securitatea energetică a țării”

  

29 Oct, 10:52 | Știri externe

Kim Jong Un le-a spus nord-coreenilor să mănânce mai puțin, în următorii trei ani, după închiderea graniței cu China

28 Oct, 16:59 | Știri externe

Avertismentul unui spion dezertor: Nu este de glumit cu trupele speciale nord-coreene. Vor lupta până la ultimul om

28 Oct, 13:43 | Știri externe

Condiţiile de instabilitate se vor extinde în următoarele zile şi în regiunile Basilicata, Puglia şi Campania.

Pentru informaţii actualizate cu privire la starea vremii, se recomandă consultarea site-ului Serviciului Meteorologic al Aeronauticii Militare italiene: http://www.meteoam.it/ şi al Serviciului de Protecţie Civilă: www.protezionecivile.gov.it.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Secretarul general al ONU, pesimist după o convorbire telefonică avută cu Vladimir Putin: „Suntem departe de sfârşitul războiului”

Redacția

LIVE UPDATE | Războiul din Ucraina, ziua 506. Avertismentul apocaliptic a lui Viktor Orban: „Ucraina în NATO înseamnă Al Treilea Război Mondial”

Redacția

Un băiat de 14 ani și tatăl său, împușcați de un soldat rus pe o stradă din Bucea. Bărbatul nu a supraviețuit, iar copilul a povestit clipele de groază prin care a trecut

Redacția
Încarcă...