RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
AdministrațieSport

Primarul municipiului:”CSM Pașcani are susținerea noastră de a ajunge în Liga 3. Putem spera, în timp, și la Liga 2″!

Rezultatele înregistrate până acum în anul competițional 2023 – 2024 de echipa locală de fotbal CSM Pașcani, conferă acesteia prima șansă de a ajunge la meciul de baraj pentru accederea în Liga 3. Adversară va fi echipa care va câștiga Liga 4 la nivelul județului Botoșani. 

În contextul rezultatelor obținute de echipa locală și campania de trasferuri din pauza competițională, perspectivele sunt clare la nivelul intențiilor. CSM Pașcani va merge la meciul de baraj pentru a ajunge în Liga 3. NewsPascani.com a solicitat administrației locale un punct de vedere cu privire la viitorul echipei de fotbal.”CSM Pașcani are susținerea noastră de a ajunge în Liga 3. Am purtat o discuție cu jucătorii și conducerea de acolo, la începtul campionatului atunci când am mers acolo la stadion, împreună cu președintele Consiliului de Administrație. Sunt convins că dacă vor ajunge în Liga 3, nu vom mai fi numai pe ultimul loc, așa cum s-a întâmplat până am retrogradat. Din punctul nostru de vedere, facem tot ce ne stă în putere să ajutăm echipa, nu doar cea de fotbal. Actualul lot are un schelet bine închegat. Cine știe, poate odată cu dezvoltarea municipiului vom avea o echipă în Liga 2“, a susținut primarul Marius Pintilie.

Claudiu Bodoașcă, administratorul public al municipiului, spune că astăzi CSM are mei multe secții pentru echipele de copii și juniori, iar un mare câștig pentru echipa de fotbal este înscrierea în campionat a echipelor U17 și U19.”Susținerea oferită a crescut numărul de copii. Pe lână secțiile de fotbal, U17 – U19,  avem handbal, volei și bachet, ca și noutate. Actuala echipă de fotbal, care se află pe primul loc în campionatul județean, are jucători de tineri, dar și unii experimentați (n.r. Marius Onofraș – antrenor secund la Poli Iași). Se văd rezultatele”, a subliniat Claudiu Bodoașcă, administrator public.

CSM Pașcani are 45 de puncte în acest moment, cu unul mai mult decât ASV USV Iași, principala contracandidată la titlu. Duminică, 24 martie, de la orele 11.00 pășcănenii joacă pe terenul celor din Ruginoasa.

  

Related posts

Spionaj în Primărie: Pantazi verifică listingul telefoanelor funcționarilor publici pentru a afla cine vorbește cu ziariștii de la Actualitatea TV

Răzvan Grecu

Pașcaniul are 4 vicecampioni județeni la karting (FOTO VIDEO)

Răzvan Grecu

Bugetul Municipiului Pașcani pe masa aleșilor locali, în ședința de marți, 31 ianuarie

Răzvan Grecu
Încarcă...