RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

LIVE | Ziua 448 de război în Ucraina. Zelenski: 18 din 18 rachete DOBORÂTE de sistemul antiaerian ucrainean

Ziua 448 de război în Ucraina. Președintele Volodimir Zelenski le-a transmis cetățenilor ucraineni, marți seară, că cele 18 rachete lansate de Rusia asupra Ucrainei au fost doborâte de apărarea antiaeriană.

UPDATE 7:00. Războiul din Ucraina, lecție pentru Taiwan, afirmă șeful Pentagonului

Războiul din Ucraina împotriva ocupanților ruși oferă lecții pentru Taiwan. O armată mică poate rezista unei forțe mai mari, a spus marți secretarul american al Apărării, Lloyd Austin, potrivit AFP.

UPDATE 6:40. 18 din 18 rachete doborâte de sistemul antiaerian ucrainean, spune Zelenski

  

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski le-a transmis cetățenilor ucraineni, marți seară, că cele 18 rachete lansate de ruși asupra Ucrainei au fost doborâte de apărarea antiaeriană.

Acesta le-a mulțumit iar partenerilor externi pentru echipamentele militare și a punctat că Ucraina va primi și avioane după ce a avut un dialog constructiv cu lideri din Marea Britanie, Olanda și Franța.

UPDATE 3:00. Sistem Patriot, avariat în Ucraina în raidul rusesc cu rachete

Pe de altă parte, un sistem antiaerian american Patriot a fost avariat, dar nu distrus, în urma raidului rusesc cu rachete lansat luni noaptea asupra capitalei ucrainene Kiev, a declarat la postul CNN un oficial american.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Șeful BBC, acuzat că l-ar fi ajutat pe Boris Johnson să obțină un împrumut în schimbul funcției la postul public

Redacția

O clinică din Israel derulează primul studiu din lume cu privire la eficiența celei de-a patra doze de vaccin împotriva COVID

Redacția

Uniunea Europeană anunță că va pedepsi evitarea sancțiunilor impuse Rusiei

Redacția
Încarcă...