NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

LIVE UPDATE. Război în Ucraina, ziua 347: Cancelarul german Olaf Scholz anunță că există un „consens” cu preşedintele Volodimir Zelenski pentru ca armele furnizate de Occident să nu fie folosite pentru atacuri asupra teritoriului rus

Război în Ucraina, ziua 347. Cancelarul german Olaf Scholz anunță că există un „consens” cu preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski pentru ca armele furnizate de Occident să nu fie folosite pentru atacuri asupra teritoriului rus. „Există un consens asupra acestui punct”, a declarat Olaf Scholz. Aliaţii Ucrainei au depăşit noi praguri în sprijinul militar acordat Ucrainei, angajându-se să furnizeze în special tancuri grele şi rachete cu rază mai lungă de acţiune.

Fără atacuri cu arme occidentale asupra teritoriului rus, afirmă cancelarul Scholz

Există un „consens” cu preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski pentru ca armele furnizate de occidentali să nu fie folosite pentru atacuri asupra teritoriului rus, a afirmat cancelarul german Olaf Scholz într-un interviu publicat duminică de săptămânalul Bild am Sonntag, citat de AFP.

„Există un consens asupra acestui punct”, a declarat Olaf Scholz. Aliaţii Ucrainei au depăşit noi praguri în sprijinul militar acordat Ucrainei, angajându-se să furnizeze în special tancuri grele şi rachete cu rază mai lungă de acţiune.

Advertisements
Advertisements
  

Aceste rachete GLSDB (Ground Launched Small Diameter Bomb) ar putea aproape dubla raza de acţiune a forţei de lovitură ucrainene, potrivit Pentagonului care a anunţat vineri că vor fi incluse într-un nou pachet de ajutor militar american.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

LIVE. Război în Ucraina, ziua 336. Germania a anunțat câte tancuri va trimite Ucrainei, în cadrul aranjamentului cu SUA

Redacția

Un cunoscut blogger rus, susţinător al războiului Rusiei în Ucraina, a murit într-o EXPLOZIE la o cafenea din Sankt Petersburg

Redacția

Slovenia întrerupe administrarea serului Johnson & Johnson, după ce o tânără de 20 de ani a murit în urma vaccinării

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site