NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Liderul cecen Ramzan Kadîrov: Mi-am dat seama că am stat mult timp în poziția mea / Experți: Aceste declarații vin de obicei atunci când vrea să obțină ceva de la Putin

Ramzan Kadîrov, liderul regiunii cecene din Rusia, a declarat pe Telegram, la 3 septembrie, că merită să ia o pauză „nedeterminată și lungă” de la postul său, ceea ce a stârnit speculații cu privire la faptul că se gândește serios să demisioneze sau caută vreo favoare din partea Kremlinului, relatează Radio Europa Liberă.

Kadîrov, în vârstă de 45 de ani, conduce Cecenia cu o mână de fier din 2007 și este cel mai longeviv lider al unei regiuni rusești.

„Mi-am dat seama că am stat mult timp în poziția mea”, a spus el într-o declarație video presărată cu râsete. „Cred că a venit timpul [să părăsesc puterea]”.

Nu este clar ce ar face în continuare Kadîrov, care este una dintre cele mai puternice figuri din Rusia, dacă ar trebui să demisioneze.

Advertisements
  

Kadîrov are relații strânse cu președintele rus Vladimir Putin, întâlnindu-se cu liderul de la Kremlin în mod regulat. Cei doi s-au întâlnit ultima dată pe 5 august la Soci.

Advertisements

Kadîrov a mai făcut comentarii similare în trecut, pentru ca apoi să rămână în funcție, ceea ce a ridicat semne de întrebare dacă anunțul său neașteptat a fost o stratagemă.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Premierul Ciucă, despre aeronava Tarom care repatriază românii din Africa de Sud: În această dimineață, avionul românesc a aterizat la Mombasa, Kenya

Redacția

Un medic din Bucureşti susține că impunerea certificatului verde la orice activitate ar fi dus la 300.000 de oameni vaccinaţi pe zi: Într-o lună era totul rezolvat/ Țară cu nişte conducători de doi lei

Redacția

Un donator de sânge, confirmat cu coronavirus. Mai mulţi angajaţi ai centrului de transfuzii, izolare la domiciliu

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site