RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Kevin Anderson, fost ocupant al locului 5 ATP, și-a anunțat retragerea din tenis

Kevin Anderson, tenismen sud-african care a ocupat locul 5 ATP în iulie 2018, şi-a anunţat retragerea din activitate la 35 de ani, informează ATP.

Kevin AndersonFoto: atpworldtour.com/ Getty

Anderson, acum pe locul 107 ATP, are şapte trofee în palmares, ultimul fiind cucerit în iulie 2021, la Newport. Însă cele mai bune performanţe le-a înregistrat la Wimbledon, în 2018, şi la US Open, în 2017, Grand Slamuri la care a ajuns în finală. El a mai jucat de alte 11 ori în ultimul act al unor competiţii ATP.

  

Kevin Anderson și cariera măcinată de accidentări

Un jucător cu un serviciu foarte puternic, Anderson avea o bună deplasare pe teren, în ciuda înălţimii sale (2.03 m). În 2019, accidentările la cot şi la genunchi l-au obligat să lipsească mai multe luni şi să fie supus mai multor operaţii. El a revenit în urmă cu un an, înainte de a fi nevoit să ia din nou o pauză din cauza unor noi accidentări.

„Nu-mi amintesc niciun moment din viaţa mea în care să nu fi jucat tenis. Am început călătoria în urmă cu 30 de ani, când tatăl meu mi-a pus o rachetă în mâini şi mi-a spus că dacă sunt dispus să muncesc din greu,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Lachlan Murdoch, moștenitorul imperiului media News Corp s-a întâlnit cu Zelenski, în semn de susținere pentru Ucraina

Redacția

Adio PET-uri aruncate peste tot? – Tot ce trebuie să știi despre Sistemul Garanție-Returnare care intră în vigoare la 30 noiembrie

Redacția

Firea: „Eu trebuie să urmăresc noțiunea de familie în sensul acceptat acum de legislația din România”

Redacția
Încarcă...