NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Kaufland face angajari in Pascani

Kaufland angajeaza in intreaga tara de la casieri, lucratori comerciali, functionari, operatori, la referenti de resurse umane, economisti si directori de magazin.Kaufland recruteaza in aceasta perioada pentru postul de casier in urmatoarele orase: Curtea de Arges, Deva, Bucuresti, Navodari, Iasi, Sibiu, Calarasi si Pascani. Te califici pentru acest post daca ai absolvit studii medii, esti disponibil pentru program de munca flexibil si preferabil, ai experienta in domeniu.

Daca indeplinesti conditiile antementionate poti aplica si pentru postul de lucrator comercial la Kaufland in urmatoarele orase: Calarasi, Deva, Constanta, Iasi, Bucuresti, Curtea de Arges, Sibiu, Medgidia, Arad, Navodari.

Kaufland mai angajeaza si pentru pozitia de coordonator Securitatea si Sanatatea in Munca si PSI (domeniu de expertiza cunoscut ca protectia muncii) in urmatoarele orase: Timisoara, Calarasi, Medgidia, Bucuresti, Iasi, Pascani.

  

Candidatii ideali pentru acest post sunt fie absolventi de studii medii, fie absolventi de studii superioare tehnice, care au experienta de minimum 2 ani in domeniile: Securitatea si Sanatatea Muncii, Apararea impotriva incendiilor, Protectia civila si Mediu, care, de asemenea, au urmat urmatoarele cursuri de perfectionare: Cadru tehnic cu atributii in domeniul prevenirii si stingerii incendiului,Inspector protectie civila, Tehnician de mediu, precum si cursul de operator RSVTI.

Daca vreti sa lucrati la Kaufland pe postul de coordonator teritorial distributie tiparituri, va puteti angaja acum in urmatoarele orase Iasi, Bucuresti, Medgidia, Caransebes, Targu-Jiu, Piatra-Neamt. Pentru acest post e suficient sa fii dispus sa muncesti 10 ore pe saptamana si sa ai forma fizica buna.

Kaufland mai cauta in aceasta perioada si un candidat potrivit pentru postul de functionar informatii clienti la Iasi. Candidatul ideal a absolvit liceul, e dispus sa munceasca in schimburi si eventual in weekend si demonstreaza o tinuta profesionala ireprosabila.

Cei care stiu sa opereze un calculator si au absolvit liceul, au experienta ca sef de departament de case, pot aplica pentru acest post la Kaufland in Falticeni, Pascani, Ploiesti, Oradea sau Sibiu, in aceasta perioada.

Kaufland recruteaza in aceasta perioada si pentru postul de sef de departament marfuri alimentare in Turda, Ploiesti, Oradea, Suceava, Curtea de Arges, Bucuresti, Braila, Medgidia, Calarasi si Pascani. Candidatul ideal a absolvit liceul, are experienta in conducerea personalului si cunostinte de specialitate cu privire la produsele din departament.

Kaufland mai angajeaza si pe postul de tehnician electromecanic in Timisoara, Bucuresti, Iasi, Pascani si Curtea de Arges.

sursa Telem.ro

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Uluitor: Interpretul de muzică populară, Nelu Sârbu, a murit pentru că medicii de la Spitalul din Roman l-au trimis acasă pe motiv că este răcit

Marius Parteni

Mesajul rromilor din Dallas către Europa: „Românii face discriminare la noi”

Redacția

INEDIT: Un preot dezvoltă o reţea de socializare care concurează cu Facebook

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site