RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Monden

Îți place să mergi la masaj? IATĂ ce NU trebuie să faci după ce pleci de la salon!

Masajul este una dintre cele mai plăcute căi de a te relaxa, beneficiile sale fiind de necontestat. Dacă ți-ai făcut un astfel de ritual, înseamnă că deja știi avantajele pe care acesta le oferă, însă tot trebuie să fii atentă la diverse contraindicații.

Atunci când pleci de la salon, trebuie să dai importanță câtorva lucruri care vor îmbunătăți și mai mult starea ta de bine odată ajunsă acasă și care te vor feri de mici neplăceri. Care sunt acestea? Află mai jos!

Ce nu este indicat să faci după ce pleci de la un masaj de relaxare

Nu sta prea mult în frig

Masajul este indicat atât pe timp de vară, cât și de iarnă, însă, pentru a te bucura cu adevărat de efectele lui, ar trebui să ai în vedere că expunerea la frig îți poate crea mici probleme.

Cu siguranță știi că în timpul masajului de relaxare sângele este pus în mișcare. Așadar, când vei pleca de la salon te vei simți încălzită, iar statul în frig te poate predispune la mici răceli sau viroze, motiv pentru care trebuie să acorzi o atenție sporită acestui aspect.

  

Nici expunerea îndelungată la soare nu îți va face bine

Dacă iarna nu este indicat să stai în frig, nici vara nu este cel mai bun moment pentru a sta la soare după un masaj. De ce? Deoarece uleiul folosit nu va fi absorbit de piele în totalitate și nu are nici factor de protecție solară, favorizând astfel arsurile.

Dacă până acum nu ți-ai însușit acest obicei, de acum încolo vei putea avea grijă de corpul tău și din acest punct de vedere.

Dacă ai ajuns acasă, nu trebuie să faci duș imediat

Uleiurile folosite la masaj sunt special create pentru a hidrata pielea, pe lângă faptul că miros foarte bine.

După ce pleci de la salon, indicat ar fi, în măsura în care poți și nu vrei să îți pătezi hainele, să încerci să mai ramai cu el pe corp o jumătate de oră, astfel tonusul pielii tale se va îmbunătăți considerabil.

Relaxarea trebuie să continue și acasă

Poate te gândești că dacă tocmai ai fost la masaj relaxarea s-a terminat, însă nu trebuie să fie chiar așa. Dacă ai timp, te poți răsfăța în continuare cu un duș sau cu o baie care să te ajute să dormi bine și să scapi de stresul acumulat la finalul unei săptămâni de lucru.

Știai că folosirea unor săruri de baie aromate este unul dintre cele mai bune remedii în cazul în care ești stresată? Ai putea să încerci aceasta variantă simplă și deloc scumpă de relaxare, chiar și după un masaj.

Masajul îți poate crea unele dintre cele mai bune momente de relaxare, așadar, dacă îți place să mergi la salon pentru un astfel de răsfăț, este păcat să nu beneficiezi la maximum de toate avantajele pe care acesta ți le oferă.

Sursa foto: Pixabay.com/ro

Related posts

Călătoria în Metaverse: brandul Skechers a deschis un magazin experiențial în districtul de modă din Decentraland

Redacția

Tradiții și obiceiuri în ziua de Ignat. Ce NU e bine să faci niciodată

Redacția

Un copil din Moțca a cântat în cadrul concursului KidSing (VIDEO)

Redacția
Încarcă...