NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

A doua intervenție din acest an, în lupta cu zăpada! Mulțumiți de acțiunea utilajelor? (FOTO)

Comandamentul pentru Situații de Urgență, de la nivelul Primăriei Pașcani, a dat ieri noapte, în jurul orelor 23.45, ordinul de intervenție pe arterele din municipiu. Primele în acțiune au fost utilajele de la CLP EcoServ SRL, societate de interes public, ce are delegat contractul de intervenție în asemenea situații.

S-a acționat cu precădere în zona pantelor și intersecțiilor, mai apoi pe celelalte străzi. De la orele dimineții au intervenit și utilajele de la Serviciul de Gospodărie Comunală, conform celor relatate de  viceprimarul Cristian Rățoi. A fost a doua intervenție din acest an, pentru angajații societății, conduse de managerul Leonard Ursu. Pe lângă arterele principale, aceștia au trebuit să deszăpezească trotuarele și căile pietonale.

La orele 10.00, erau străzi unde nu se intervenise, cu precădere în cartiere, dar nu s-au înregistrat ambuteiaje sau situații în care mașinile să nu poată circula. Pe multe dintre străzi era așternută zăpadă.

Pășcănenii au postat pe rețelele de socializare poze din timpul acțiunilor și comentarii, multe dintre ele critice, la adresa șefilor Primăriei.

  
Advertisements

Related posts

Armata obligatorie, DORITĂ de majoritatea românilor. Cine sunt cei mai încântați de ideea de a fi luați la oaste

Redacția

Locatarii de la K1 – singurii din Paşcani care au făcut cerere pentru reabilitarea blocului

Ema Roman

A venit primăvara! Pășcănenii vor primi energie termică doar șase ore pe zi

Teona Gherasim
Încarcă...