NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Iohannis, despre afirmaţiile lui Orban privind intervenţii externe în PNL: „Nu am astfel de semnale.” Cum vede şeful statului lupta pentru şefia partidului

Klaus Iohannis a fost întrebat, miercuri, despre declaraţia liderului PNL, Ludovic Orban, privind anumite intervenţii externe în competiţia pentru şefia partidului.

„Eu nu am astfel de semnale şi pot să vă spun că pun astfel de declaraţii pe seama ascuţirii luptei de tip campanie electorală, dacă aveam semnale că există aşa ceva, aş fi intervenit de mult. (…) O competiţie politică întotdeauna îi face pe cei implicaţi să caute explicaţii senzaţionale şi cam aşa putem să interpretăm. Mai mult nu e”, a declarat Iohannis.

Referitor la lupta pentru şefia PNL, Iohannis a transmis că o priveşte „ca pe o campanie politică, cu anumite accente mai stridente”. „În esenţă, aşa se desfăşoară o campanie electorală, cu acuzaţii la adresa competitorilor. Trebuie să privim lucrurile destul de relaxat şi natural. Guvernarea nu a suferit din motiv de campanie PNL. Se vede că ţara merge bine, economia creşte, pandemia este ţinută sub control. Dar, evident, cei care sunt în campanie au exact comportamentul de politician în campanie electorală”, a afirmat preşedintele.

Şeful statului a fost chestionat privind o eventuală fisură în PNL după Congresul din septembrie şi dacă există o a treia soluţie, pentru ca partidul să iasă mai unit.

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Cine nu plăteşte amenzile de circulaţie, va fi executat silit de ANAF sau va face muncă în folosul comunităţii

Redacția

Accident cu victimă încarcerată

Iulia Atodiresei

Raed Arafat, despre concediile în străinătate: Care este cea mai sigură destinație de vacanță

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site