RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Ioan Prisecaru a solicitat încetarea contractului de management cu PSA. Katzighera preia oficial postul de director general

Ștefan Aristotel Katzighera este oficial noul director general al societății Prest Serv Apa SA Pașcani. Consiliul de Administrație al societății întrunit astăzi a avizat favorabil cererea venită din partea directorului în funcție, Ioan Prisecaru, care a solicitat încetarea contractului de management cu acordul părților. Cererea i-a fost aprobată. 

 

  

Ioan Prisecaru a înștiințat în scris președintele CA despre dorința sa, în timpul ședinței în care urma să îi fie revocat din funcția de director general. Fostului director, care are contract de muncă cu PSA i s-a oferit ulterior funcția de director tehnic interimar, până la organizarea unui nou concurs.   

În aceste condiții Ștefan Aristotel Katzighera, cel care a câștigat concursul organizat de Consiliul de Administrație al PSA, se va prezenta de mâine la muncă. El a încheiat astăzi contractul de mandat. Întrebat care sunt prioritățile pentru perioada următoare Katzighera a afirmat că acestea sunt acele măsuri de care unitatea are mare nevoie la acest moment. Mai exact,  recuperarea licenței, parcurgerea pașilor pentru exploatarea stației de epurare și serviciului de apă.        

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Primarul Pașcaniului, membru în Consiliul Director al ARSACIS! “Voi lupta pentru investiții, nu vorbe!”

Marius Parteni

Prest Serv Apa rămâne fără conducere în 14 zile! Primarul Dumitru Pantazi refuză să spună ce se va întâmpla cu societatea!

Răzvan Grecu

Parcarea din fața pieții vale va fi eliberată de dubele comercianților. Iată alternativa gândită!

Marius Parteni
Încarcă...