NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Moment de sinceritate al unui ales PSD, după alegerea viceprimarului!

Unul dintre consilierii locali din rândul social-democraților a făcut astăzi un gest care arată modul de gândire din organizația locală a Partidului Social Democrat. Acesta a vrut să fie convins că a fost bine înțeles, legat de ceea ce a afirmat.

Mihai Dediu, unul dintre consilierii noi din PSD, a vrut să se convingă că viceprimarul Cristian Rățoi a receptat bine o urare.

„Să știți că eu când v-am felicitat după ce ați fost ales vice, a fost pe bune. Vreau să știți că propunerea mea făcută în Consiliul Local a fost politică”, i-a transmis Mihai Dediu, actualului viceprimar, în timp ce ieșea astăzi din sala de ședință de la Primăria Pașcani.

Social-democratul nu a sesizat că în spatele său se afla echipa tehnică de la Actualitatea Tv.

  

Încă un motiv ce poate ridica suspiciuni asupra calității de membru PSD a consilierului local. La ședința când a fost ales noul viceprimar, Dediu l-a propus mai întâi pentru această funcție pe Claudiu Bodoașcă (PNL), iar ulterior pe Gabriela Nedelcu PSD.

„Cred că am să surprind în momentul de faţă, pentru că domnul primar a fost ales de păşcăneni şi a hotărât că el trebuie să ne reprezinte în următorii patru ani … Având votul acordat de păşcăneni şi promisiunea făcută de mine că atunci când voi ajunge în Consiliul Local nu mă voi opune ca Pașcaniul să meargă înainte, eu consider şi propun, chiar dacă voi deranja colegii mei, că primarul are nevoie de putere deplină, pentru a-şi putea duce proiectele pentru a putea da păşcănenilor titlurile de proprietate cum a promis. Aşa că haideţi să le acordăm votul, aşa cum veţi considera dumneavostră, propunerea mea este domnul Bodoaşcă de la Partidul Naţional Liberal. Haideţi să îl votăm. Îmi cer scuze, poate îi deranjez pe cei de la social-democrație, dar aceasta este propunerea mea”, spunea în ședința din 18 noiembrie 2020.

Advertisements

Related posts

Incredibil! După 11 luni de operare în Pașcani, ApaVital nu a plătit niciun ban la bugetul local în cuantumul redevenței datorate!

Redacția

Comunele Stolniceni-Prăjescu, Mogoșești-Siret, Hălăucești și Alexandru Ioan Cuza, alături de alte cinci localități din județ, vor primi bani de la Consiliul Județean

Redacția

Ședință extraordinară de Consiliu Local. Situația apei departe de a fi lămurită! Primarul pleacă în concediu! Caietul de sarcini pentru delegarea serviciului, un mister în Primărie!

Răzvan Grecu
Încarcă...