NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Furnizarea apei potabile este întreruptă în localitățile Miroslovești și Soci

Zi fără apă pentru locuitorii din Miroslovești și Soci. Operatorul ApaVital anunță că a închis robinetele pentru refacerea rezervelor de apă. Ieri primarul din MIroslovești anunța că s-a ajuns la un acord cu operatorul județean.

“În vederea refacerii rezervelor de apă, ApaVital se află în neplăcuta situație de a nu furniza apă potabilă în ziua de miercuri, 19 august 2020, până la ora estimată 19.00, către utilizatorii din localitățile Miroslovești și Soci. 

Pentru informaţii suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon 0232.969″, se arată în comunicatul ApaVital. 

Constantin Cojocaru, primarul comunei Miroslovești declara ieri că a purtat discuții cu operatorul ApaVital, cu care a stabilit o serie de măsuri. Una dintre acestea este aceea de racordare a consumatorilor din Miroslovești și Soci, care au case la drumul europena 85, la rezervorul de apă al satului Verșeni.

“Au fost trei variante. Racordarea celor din Miroslovești și Soci la rezervorul de apă al satului Verșeni, construirea unui nou rezervor de repompare sau raționalizarea apei și distribuirea ei în anumite interale orare. Sistemul de distribuție al apei ce deservește comuna noastră este identic cu cel al comunei Ciohorăni, care are 270 de abonați, față de cei peste 1000 cât sunt la Miroslovești”, ne-a declarat telefonic primarul Constantin Cojocaru.  

În discuția avută ieri cu edilul localității ne-a mai fost precizat că a primit asigurări din partea reprezentanților operatorului ApaVital că vor începe lucrările de racordare a consumatorilor din zona E85 Miroslovești și Soci, la rezervorul de apă din Verșeni.

loading...
Advertisements

Related posts

“Incendiu” la Cantonul Silvic din Iorcani (FOTO/VIDEO)

Irina Gherasim

Trei milioane de euro ar putea ajunge in comunele din judet

Oana Cordoneanu

Tentativă de suicid în Ruginoasa. Un bărbat a încercat să-și pună capăt zilelor

Ema Roman
Încarcă...