NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Investiții marca Pantazi: Limitatoare de viteză pe panta Mârzasca

Administrația condusă de primarul Dumitru Pantazi a luat o decizie de neînțeles: a montat două limitatoare de viteză pe un drum în pantă, strada ”Nicolaie Iorga”, cunoscută sub denumirea Mârzasca.

Astfel, șoferii care vor să urce, vor trebui să exerseze oprirea și pornirea în pantă. Măsura administrației locale este una excesivă, mai ales că în zonă nu au fost până acum accidente de circulație, iar drumul este unul fără intersecții și treceri de pietoni.

Dana Ursuleasa, purtătorul de cuvânt al municipalității a explicat printr-un mesaj scris că măsura a fost dispusă la solicitarea cetățenilor ce locuiesc în zonă.

„În urma numeroaselor solicitări, scrise și verbale, a cetățenilor care locuiesc pe strada Nicolaie Iorga  (Mârzasca) a fost luată această măsură pentru a reduce riscul de producere a accidenterlor rutiere în zona. În acest sens Primăria Municipiului Pașcani a montat limitatoare în urma sesizarilor venite din partea unor familii ce locuiesc în perimetrul străzii respective, acestia reclamând faptul că mașinile care circulă prin zona respectivă o fac cu viteză punând în pericol siguranța pietonilor și cetățenilor care locuiesc în zona.  Mai există o serie de solicitări privind montarea de limitatoare de viteză în Municipiu, acestea urmând să fie montate în perioada următoare. Una dintre zonele vizate este strada 1 Decembrie 1918, în sectorul Poliția Municipală – Biserica Catolică”, a declarat Dana Ursuleasa, purtător de cuvât al municipalității.

  
Advertisements

Related posts

Întrebări fără răspuns pentru consilieri: Primarul încalcă legea pentru ca aleșii locali să voteze în necunoștință de cauză!

Răzvan Grecu

Consiliul Consultativ pentru Protecția Consumatorului, o instituție uitată de conducerea Primăriei

Răzvan Grecu

Ordonanța militară 12. Suceava iese din carantină

Redacția
Încarcă...