NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație Local

Întârzie montarea sursei de căldură în incinta halei din piața vale!

Administrația Piețelor din Pașcani susține că a încheiat contractul cu firma care se va ocupa de realizarea lucrărilor de montare a aparatelor de aer condiționat care vor asigura încălzirea halei din piața vale. Ele ar urma să fie finalizate până la finalul acestei săptămâni.

 Conform declarațiilor reprezentanților Biroului de Presă din cadrul Primăriei, la piață este semnat contractul cu firma ce a câștigat licitația. În cel mai scurt timp, urmează să fie dat ordinul de începere a lucrărilor. Se dorește ca până la sfârșitul săptămânii să fie finalizate.

 Cristian Menegon, administratorul piețelor, a făcut cerere către Consiliul Local abia în data de 22 octombrie, pentru montarea acestor aparate și a unei centrale în sediul administrativ din zona deal.„Nu am vrut să îngreunăm procesul de achziție al centralelor, la școli. La noi nu durează mult, în 2-3 zile rezolvăm. Am așteptat să vedem dacă acea soluție cu centrala RAGCL din zonă ar fi o variantă, dar se pare că nu putem”, a spus Cristian Menegon, când a fost întrebat de ce atât de târziu a făcut aceste demersuri. De atunci a trecut aproximativ o lună de zile și nimic nu s-a schimbat în ceea ce privește promisiunile șefului de la Administrația Piețelor.

Menționăm faptul că în hala din vale vor fi montate șase instalații de aer condiționat, pentru a asigura o minimă temperatură de 10 grade Celsius.

loading...
Advertisements

Related posts

Viteza pe carosabilul ud face victime! O mașină s-a răsturnat în Stolniceni Prăjescu

Ema Roman

După Pantazi și purtătorul de cuvânt refuză să răspundă întrebărilor jurnaliștilor de la Actualitatea Tv

Marius Parteni

Vineri se reiau unele zboruri pe Aeroportul Iaşi. Blue Air mai așteaptă o lună

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site