RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Întâlnire pentru luarea unor măsuri, în intersecția groazei din Mogoșești Siret!

Autorități locale, prefectul județului, polițiști rutieri și reprezentanți de la Direcția Județeană de Drumuri și Poduri, au participat astăzi la o întâlnire la sediul Primăriei Mogoșești Siret. Scopul a fost acela de identificare a soluțiilor ce trebuie puse în aplicare, pentru evitarea evenimentelor rutiere în intersecția din Drumul Județean 208.

Marian Grigoraș, prefectul Județului Iași, a precizat pe pagina de facebook:”Am fost astăzi, împreună cu reprezentanții Poliției Rutiere, la Mogoșești-Siret, unde am avut discuții cu primarul comunei, dl Damian Butnariu și cu dl Ciucan Ciprian, directorul Direcţiei Judeţene de Administrare a Drumurilor şi Podurilor Iaşi, privind semnalizarea suplimentară a intersecției dintre drumul comunal DC 104 cu drumul judeţean DJ 208, unde recent a avut loc un accident grav. Cele două instituții, Primăria Mogoșești-Siret și DJADP Iași, vor coopera pentru limitarea riscurilor în zona respectivă, urmând ca în intervalul următor să fie montate panouri de ave rtizare, benzi rezonatoare, avându-se în vedere și varianta semaforizării”.

Primarul comunei Mogoșești Siret, Damian Butnaru, a postat pe pagina de facebook:”Astăzi am avut întâlnire cu domnul Prefect Marian Grigoraș, reprezentanți din cadrul Poliției Rutiere Pașcani și Drumurilor Județene Iași! Am încercat să găsim cea mai bună soluție cu privire la evitarea accidentelor care au avut loc la intersecția drumurilor DC 104 Hanul – Ancuței cu DJ 208 Roman-Paşcani! Ca urmare a discuției purtate s-a stabilit introducerea unui sistem electronic de semaforizare. Noi vom asigura sursa de energie electrică, iar partea de semaforizare va fi inclusă în bugetul anului 2022 de către Consiliul Județean Iași  pentru Drumurile Județene Iași! Zona va fi monitorizată video pentru a stabili toate neregulile din trafic! Sperăm că nu vor mai fi evenimente neplăcute! Pentru noi, viata și siguranța dumneavoastră contează! Drumuri bune!“.

În această intersecţie, în ultimii ani au avut loc accidente rutiere, ce s-au soldat cu victime omenești.

  

Related posts

Festivalul Tradițional al Bâlciurilor de la Târgu Frumos a fost anulat

Iulia Huțanu

Trenurile Soarelui revin din 10 iunie

Redacția

Primarul Pantazi propune majorarea tarifelor de intrare la ștrand cu 150%!!!

Marius Parteni
Încarcă...