NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Inspectorii ISU l-au amendat pe Cristian Menegon! Piața din vale o bombă cu ceas!

Piața din vale este un pericol public. Un incendiu poate izbucni oricând acolo, iar municipalitatea nu este pregătită să preîntâmpine o astfel de situație sau să intervină pentru a limita pagubele. Acestea au fost concluziile unui control al inspectorilor ISU ce a avut loc în septembrie 2019.

„În urma controlului efectuat în data de 26 septembrie 2019 la Serviciul Administrației Piețelor din cadrul Primăriei Pașcani au fost identificate următoarele nereguli: lipsa aviziului Inspectoratului pentru Situații de Urgență Iași pe planurile de intervenție, instalația electrică ce deservea comercianții din hală era exploatată cu improvizații, hidranții interiori ai halei comerciale din cadrul pieței din strada Ceferiștilor nr. 4 nu sunt întreținuți în stare de funționare, lipsa iluminatului de securitate pentru evacuare și lipsa marcajelor hidranților interiori”, a transmis astăzi la solicitarea NewsPascani.com, ISU Iași.

Sancționat pentru aceste nereguli a fost administratorul piețelor din municipiu, Cristian Menegon, care a trebuit să achite din buzunarul său suma de 1.000 de lei. În anii 2017 și 2018 administrația locală a fost amendată de ISU Iași, cu 20.000 de lei, și pentru faptul că sala de evenimente din cadrul clădirii Primăriei funcționează fără a avea autorizație pentru securitatea la incendiu.

loading...
Advertisements

Related posts

Copac de pe strada Ceferiştilor, rupt în două după vijelia de aseară

Ema Roman

Primarul Dumitru Pantazi: „Prest Serv Apa are conturile blocate de către ANAF pentru o datorie de 5 milioane lei. Voi repune proiectele cu delegarea serviciului de apă-canal către ApaVital pe ordinea de zi”

Răzvan Grecu

Societea Lincas va reabilita iluminatul pe strada Abator, din banii obținuți de Primărie de la RomPak

Marius Parteni
Încarcă...