NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Incidența cazurilor este în creștere, la Pașcani. 4 decese în 24 de ore, la Spitalul Municipal de Urgență!

Rata de incidență a cazurilor la mia de locuitori înregistrează o nouă creștere la Pașcani. 7.14 este rata de infectare, conform Institutului Național de Statistică, comunicată astăzi de Prectura Iași.

În orașul Târgu Frumos rata este de 5.70. Podu Iloaiei 5.76, Hârlău 4.40, iar în municipiul Iași 12.67.

La Spitalul Municipal de Urgență Pașcani sunt 7 persoane internate în secția ATI Covid, 20 la Interne, 6 la Neurologie, iar în Compartimentul de Primiri Urgețe sunt alte 10 persoane confirmate pozitiv.

În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 4 decese, 3 în secția de Terapie Intensivă, și unul la Interne. Potrivit medicului Gheorghe Carp, purtător de cuvânt al unității medicale, pacienții decedați au vârste cuprinse între 60 și 75 de ani.

  

Ritmul de vaccinare este în creștere, atât la centrul din cadrul Primăriei Pașcani, cât și la cabinetul medicului de familie Virginia Movileanu. Aici se administrează serul în doză unică Johnson & Johnson. Conform prefectului județului, Marian Grigoraș, în cursul zilei de luni, 25 octombrie, s-au vaccinat 145 de persoane la cabinetul medical, situat pe peronul Gării Pașcani.

Astăzi, 26 octombrie, conform platformei de vaccinare, la Centrul de Vaccinare din cadrul Primăriei Pașcani sunt disponibile 687 locuri, cu vaccinul Pfizer.

Programul de vaccinare este zilnic, de luni-duminică, de la 08.00-20.00, telefon 0731.777.435.

Advertisements

Related posts

Mesajul disperat al unui medic: „Pacienții cred în teoria conspirației, nu în medicamente. Toată munca noastră s-a dus pe apa Sâmbetei”

Redacția

Tentativă de suicid cu insecticid în cazul unui bătrân de 68 de ani

Răzvan Grecu

Pășcănenii au donat sânge, au salvat vieți!

Ema Roman
Încarcă...