NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor Știrea zilei

Incendiu devastator la o locuință din Crivești! Proprietarul a ajuns la spital cu arsuri

Intervenție a pompierilor pășcăneni noaptea trecuta, în jurul orei 01:46, în satul Crivești, comuna Vânători, pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință.

În urma incendiului au ars aproximativ 6 metri pătrați din acoperișul locuinței, aproximativ 28 de metri pătrați din acoperișul anexei (bucătărie), aproximativ 16 metri pătrați din acoperișul adăpostului de animale, aproximativ 300 kg de materiale textile, aproximativ 500 Kg de fân, 3 tocuri de geam, 3 tocuri de uși, diverse elemente de mobilier din lemn și articole din PVC.   S-au degradat aproximativ 40 de metri pătrați din acoperișul locuinței, aproximativ 20 de metri pătrați din acoperișul adăpostului de animale, aproximativ 200 kg de plante furajere și aproximativ 100 kg de materiale textile.  

  Proprietarul, în vârstă de 45 de ani, a fost preluat de echipajul SMURD EPA conștient, cu arsuri de gr. I și II pe o suprafață de aproximativ 12% din suprafața corpului și transportat la spital. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost utilizarea sursei de aprindere pentru a genera incendiu.

FOTO ARHIVĂ

  
Advertisements

Related posts

Parohia Poienița are un nou preot paroh

Oana Cordoneanu

Conflict în instanță între biserica din Fântânele și Primăria din Valea Seacă

Redacția

Festivalul Folcloristica, în acest weekend la Ruginoasa

Irina Gherasim
Încarcă...