NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Incendii în comuna Ruginoasa din cauza coșului de fum

 Pompierii pășcăneni, alături de Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență, au intervenit în perioada 1-2 februarie, la doua incendii în comuna Ruginoasa. În ambele situații, cauza a fost coșul de fum necurățat de funingine.

În data de 01.02.2021, ora 18:47, Secția de Pompieri Pașcani, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al Comunei Ruginoasa au intervenit în localitatea Vâscani, comuna Ruginoasa, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu produs la o casă de locuit. A ars funinginea depusă pe pereții interiori ai coșului de fum. S-au degradat aproximativ 4 metri pătrați de planșeu pod din scândură și coșul de fum. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost coșul de fum necurățat de funingine.

• În data de 02.02.2021, ora 10:24, Secția de Pompieri Pașcani, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al Comunei Ruginoasa, au intervenit în localitatea Ruginoasa, comuna Ruginoasa, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință individuală. În urma incendiului a ars funinginea depusă pe pereții interiori ai coșului de fum. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost coșul de fum necurățat de funingine.

Advertisements

Related posts

Primăria Mircești sprijină implementarea unui proiect de screening și monitorizare gratuită, pentru pacienții cu boli cardiovasculare

Oana Cordoneanu

Concert de Colinde în locul Festivalului de Datini, Tradiții și Obiceiuri la Tătăruși

Marius Parteni

Comuna Heleșteni a participat la un concurs în Republica Moldova

Irina Gherasim
Încarcă...