NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Incendii de vegetație în Turcia: Trei morți și zeci de sate, precum şi mai multe hoteluri au fost evacuate VIDEO

Trei oameni au murit, joi, în urma unui incendiu de pădure în sudul Turciei, unde autorităţile se luptă cu flăcările pentru a doua zi consevutiv, pe fondul suspiciunilor de incendiere, a anunţat agenţia AFAD pentru situaţii de urgenţă şi ministrul Agriculturii, scrie Reuters, potrivit News.ro.

Zeci de sate, precum şi mai multe hoteluri au fost evacuate şi televiziunile au prezentat imagini cu clădiri arse şi oameni care fugeau peste câmpuri în timp ce pompierii şi elicopterele încercau să ţină sub control un incendiu în Manavgat, oraş aflat la o distanţă de 75 de kilometri est de staţiunea Antalya.

CİĞERİMİZ YANIYOR! #manavgat #antalya pic.twitter.com/pxYcePEBoQ

  

— Antalya Hakkinda (@HakkindaAntalya) July 28, 2021

Autorităţile au spus că mai mult de 60 de incendii au izbucnit în 17 provincii de pe coastele turce cu ieşire la Marea Egee şi Marea Mediterană săptămâna aceasta, preşedinţia dând asigurări că cei responsabili pentru aceste “atacuri” vor fi traşi la răspundere.

Dintre aceste incendii, 36 au fost izolate, dar eforturile pompierilor de a stinge celelalte 17 focare continuă. Conform AFAD, mai mult de 140 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale sau au suferit daune materiale.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

LIVE Dan Barna, despre criza din guvern: Pentru noi, toate opțiunile sunt pe masă / Tactica asta cu amenințări e departe de a da credibilitate acestui premier

Redacția

Cadavru descoperit sub un vagon de marfă. Bărbatul era dispărut de 2 săptămâni

Redacția

Ce s-ar putea întâmpla în România, pe data de 1 octombrie

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site