NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Nicolae Robu: Eu m-am paralelizat de PNL/ Mă doare să văd unde spune preşedintele PNL, Ludovic Orban, că a ajuns filiala pentru care am dat atât din viaţa mea

Fostul primar al municipiului Timişoara şi fost preşedinte al PNL Timiş, Nicolae Robu, a declarat că s-a „paralelizat” de PNL atunci când a decis să demisioneze din funcţie, după alegerile locale, dar că îl doare să vadă unde a ajuns filiala pe care a condus-o.

  • „Eu m-am paralelizat de PNL de îndată ce mi-am dat demisia, de bună voie şi nesilit de nimeni, din funcţia de preşedinte PNL Timiş! Dar, toate au o limită! Sunt încă membru PNL cu cotizaţia la zi şi mă doare să văd unde spune Preşedintele PNL, Ludovic Orban, că a ajuns Filiala pentru care am dat atât din viaţa mea, timp de 11 ani cât i-am fost Preşedinte şi care, cu mine în frunte, a obţinut, pas cu pas, cele mai bune rezultate din existenţa sa!”, a scris Nicolae Robu, pe Facebook.

Liderul PNL, Ludovic Orban, a calificat drept „epurări de tip stalinist” eliminarea a peste 300 de membri ai PNL Timişoara de pe convocatorul pentru conferiţa de sâmbătă a PNL Timişoara, când urmează să fie reluate alegerile pentru conducerea organizaţiei, câştigate iniţial de Raul Ambruş, susţinător al său.

„Este absolut revoltător ce se întâmplă acolo. Acolo sunt epurări de tip stalinist.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

  
Advertisements

Related posts

Ciolacu, mesaj pentru Cîţu, din Vama Veche: Florin, noi suntem aici. Tu?!

Redacția

Cum sunt păcăliţi românii care pleacă la muncă în străinătate

Redacția

​Producătorul jocului “Dacii și Romanii”, preluat de un fond de investiții susținut de Uniunea Europeană

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site