NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Încă o dovadă că Mihai Dediu (PSD) este un consilier local mincinos!

Consilierul PSD Mihai Dediu a mințit atunci când a afirmat că nu el este cel care a trimis un mesaj în care se exprima extrem de urât la adresa unui jurnalist de la Actualitatea Tv.  

Dovada faptului că numărul de telefon 0767.776.080, de pe care a fost trimis mesajul „Măi boschetarule! Tu nu reprezinți pe nimeni decât un escroc șantajist”, este oferită chiar de Mihai Dediu.

Pe grupurile de vânzări auto, acolo unde alesul local încearcă să scape de unele mijloace de transport, la fel de vechi ca cele din parcul auto al societății CLP Ecoserv SRL, apare numărul de pe care a fost trimis mesajul cu exprimare de mahala la adresa junalistului de la Actualitatea Tv.

În data de 30 august 2021, în cadrul ședinței Comisiei Juridice din cadrul Consiliului Local, jurnalistul care a primit mesajul l-a citit cu voce tare, pentru a fi auzit și de ceilalți consilieri din sală.„Nu știu cum să îți explic, telefonul nu mai este de multă vreme”, a spus consilierul Dediu.

  

Dovada faptul că Dediu minte și este un politician iresponsabil stă în fotografia atașată articolului, preluată de pe olx.ro, acolo unde se poate vedea că în data  de 30 august era activ.     

Pe rețelele de socializare Mihai Dediu amenință jurnaliștii, care scriu despre faptul că a avut afaceri cu Primăria sau că are un comportament de mahala, că îi va acționa în judecată.

Actualitatea Tv și NewsPascani.com au solicitat organizației PSD Pașcani să explice dacă se identifică cu afirmațiile consilierului PSD și să sancționeze derapajele acestuia.

Advertisements

Related posts

REFERENDUMUL PENTRU VIITORUL ARSACIS ȘI APAVITAL ÎN PAȘCANI ÎNĂBUȘIT DE DICTATORUL PANTAZI! (VIDEO)

Redacția

Energia electrică va fi întreruptă în Pașcani, Gâștești și Topile

Redacția

Inundațiile au făcut ravagii în județ

Redacția
Încarcă...