RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

În război cu Facebook, Donald Trump vrea să protejeze TikTok în SUA. În precedentul mandat, voia să-l interzică

A devenit Donald Trump dependent de TikTok? Omul care a vrut să interzică aplicaţia chineză în Statele Unite pe vremea când era preşedinte s-a răzgândit în mod clar. Fostul preşedinte american a luat atitudine în favoarea reţelei sociale chinezeşti, care este în prezent ameninţată cu interzicerea în Statele Unite, scriu sâmbătă Le Figaro și News.ro.

Donald TrumpFoto: Cheriss May/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

„Dacă scăpaţi de TikTok, atunci Facebook şi Zuckerschmuck (sic! – n.r.) îşi vor dubla cifra de afaceri. Nu vreau ca Facebook, care a trişat la ultimele alegeri, să se descurce mai bine. Ei sunt adevăraţii duşmani ai poporului”, a scris candidatul republican la Casa Albă pe propria sa reţea socială, Truth Social.

  

Această declaraţie vizează direct propunerea unui grup de aleşi americani care vor să interzică reţeaua socială chineză în ţară, temându-se de riscurile de interferenţă şi spionaj din partea guvernului chinez.

Dacă Donald Trump preferă reţeaua chineză în faţa gigantului american este pentru că se află în conflict deschis cu Facebook şi cu creatorul său, Mark Zuckerberg, de mai mulţi ani.

În ianuarie 2021, conturile lui Donald Trump de pe Facebook şi Instagram,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

La detectorul de minciuni cu șefii AUR din județe, de teama trădării: ”Toți au acceptat să vină. Sperăm să vină”, susține Marius Lulea, prim-vicepreședintele partidului extremist

Redacția

Un politist de frontiera din Braila aflat in timpul liber a retinut doua femei care au furat dintr-un magazin

Redacția

Londra anulează pentru al doilea an consecutiv spectacolul artificiilor de Anul Nou, dar primarul garantează ”un mod spectaculos” de trecere în 2022

Redacția
Încarcă...