RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

În această seară, concert caritabil susținut la Iași de Laura Bretan şi Proconsul!

Laura Bretan concertează diseară la Teatrul „Luceafărul“. Fundaţia „Star of Hope Romania“, cu sediul la Iaşi, organizează astăzi o gală pentru copiii cu dizabilităţi, la care vor cânta Laura Bretan, câştigătoarea ultimei ediţii a concursului „Românii au talent“, şi membrii formaţiei Proconsul. Gala începe de la ora 18, iar banii strânşi din vânzarea biletelor vor fi folosiţi pentru ajutorarea copiilor cu dizabilităţi.

 

 

  

„Scopul acestei campanii este de a atrage fonduri care să sprijine cât mai mulţi dintre copiii cu dizabilităţi din proiectele Star of Hope Romania, care au nevoie de ajutor terapeutic şi protecţie specială“, spun organizatorii.

Cu fondurile astfel strânse, „Star of Hope“ îşi propune: să asigure copiilor cu dizabilităţi accesul la serviciile de terapie recuperatorie, inclusiv transportul la Centrul Star of Hope al copiilor provenind din familiile nevoiaşe din mediul rural; înfiinţarea unor ateliere de lucru pentru tinerii cu dizabilităţi pentru formarea deprinderilor de viaţă independentă, în cadrul „Clubului Tinerilor“.

Preţul biletelor puse în vânzare pentru concertul de diseară este între 50 şi 200 de lei, funcţie de poziţionarea în sală.

Laura Bretan, în vârstă de 14 ani, este o cântăreaţă de operă de origine română stabilită în Chicago (SUA). Tânăra a uimit întreaga lume după ce, anul acesta, a câştigat marea finală „Românii au talent“ şi a fost finalistă la America’s Got Talent 2016.

Related posts

Șeful Serviciului Voluntar de Ambulanță Iași, erou pentru o fetiță aflată în stop-respirator într-o piscină din Galați. A reușit să o readucă la viață

Redacția

Tehnici de autoapărare predate de jandarmi și lecții de prim-ajutor de la reprezentanții ISU, la Târgul de Cariere Iași

Redacția

”Autostrada” de acum 5.000 de ani ce traversa Moldova: ce spun experţii ieşeni după descoperirea scheletului din anul 3.000 î.Hr.? 

Redacția
Încarcă...