RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Important pentru contribuabilii cu datorii, la bugetul local, la data de 31 martie 2020! (DOC)

Proiectul privind prelungirea termenului prin care se acordă facilități la plata debitelor, cetățenilor din municipiul Pașcani, ce înregistrau datorii către bugetul local la data de 31 martie 2020, a fost votat ieri de plenul Consiliului Local.

Persoanele interesate să își achite debitele de bază, întregistrate la Serviciul Taxe și Impozite Locale până la data de 31 martie 2020, pot beneficia de Ordonanța de Urgență a Guvernului nr.69/2020, ce instituie aceste măsuri fiscale. 

Consilierul PSD Mihai Dediu nu a fost de acord cu acest proiect de hotărâre, pe care l-a considerat discriminatoriu.

Marius Pintilie, primarul Municipiului Pașcani, a subliniat că proiectul de hotărâre este realizat în baza prevederilor Guvernului, care a prelungit termenul de aplicare a OUG 69/2020 până la data de 30 iunie 2022.

  

Cine vrea să beneficieze de prevederile ordonanței, trebuie să scape de plata accesoriilor și penalităților, trebuie să achite debitul de bază, înreegistrat la data de 31 martie 2020.

Vezi proiect

Related posts

Biroul de înmatriculări din sediul Poliției Pașcani nu are activitate în luna ianuarie 2021!

Marius Parteni

ApaVital acuzată că nu întreține puțurile de captare! Consilier local:”Nu a realizat acțiunile de denisipare și decolmatare”!

Marius Parteni

Pășcănenii revoltați pe consilierii care au lipsit de la dezbaterea pe taxa de salubritate: “Cine sunt și ce fac?”

Marius Parteni
Încarcă...