RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

90.000 de euro profitul pe 2021 al CLP Ecoserv SRL

Societatea de salubrizare și curățenie a Municipiului Pașcani, CLP Ecoserv SRL, a înregistrat pe anul 2021 un profit neașteptat. Este vorba despre o sumă de 400.000 de lei, adică aproximativ 90.000 de euro, în condițiile în care societatea s-a confruntat ani de zile la rând cu pierderi, iar în prezent înregistrează datorii de 1.370.000 de lei.

Datele au fost prezentate de actualul director, într-un raportat pe care aleșii locali l-au avut pe masă în ședința de Consiliu Local ce a avut loc joi. Directorul Dumitru Chiuariu, a cărui numire a fost puternic contestată de către opoziție, nu a fost chestionat pe acest subiect prea mult, singura întrebare fiind adresată de Mihai Dediu care s-a interesat dacă societatea are profit.

După răspunsul afirmativ al lui Chiuariu, consilierii locali au trecut rapid la următorul subiect, semn că societatea funcționează conform așteptărilor aleșilor locali.

Related posts

Ambulanta a primit un buget cu 15% mai mic

Redacția

Consilier județean: „Era normal ca mai întâi Consiliul Județean să dea votul pentru sau împotriva majorării de preț a apei”

Răzvan Grecu

Scrisoarea președintelui Cristian Adomniței către plenul Consiliului Județean Iași

Redacția
Încarcă...