NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ieșire nervoasă a lui Vîlceanu la Digi24: Sunt siderat că sunt într-o emisiune și văd fake news în direct

Prezent în emisiune la Digi24, secretarul PNL și ministrul demis al Finanțelor, Dan Vîlceanu, i-a reproșat nervos moderatoarei Anca Suciu că transmite „fake news” pe burtieră, nemulțumit de informația „pe surse” difuzată de televiziune, privind o așa-zisă dorință a lui Florin Cîțu ca guvernul Ciucă să nu fie votat în Parlament.

„Sunt siderat de faptul că sunt într-o emisiune și văd fake news în direct (…) Și nu e prima oară când mi se întâmplă. Eram în altă emisiune și mi se atribuia mie un citat… Și dumneavoastră faceți acum același lucru… Cu mine în studio, scrieți că Florin Cîțu nu vrea să treacă Guvernul Ciucă, iar eu sunt aici…M-ați întrebat pe mine dacă își dorește Cîțu sau nu să treacă acest guvern? Scrieți niște minciuni gogonate…de jumătate de oră scrieți pe ecran asta…” i-a reproșat nervos Vîlceanu moderatoarei.

Jurnalista Anca Suciu a reacționat cu calm, explicându-i lui Vîlceanu că sunt informații care vin din partid, privind nemulțumirile lui Cîțu și dorința acestuia ca Guvernul Ciucă să pice în Parlament. „De ce apar aceste informații, dacă ele nu există”, i-a spus Anca Suciu lui Vîlceanu.

„Nu știu de ce apar aceste informații, dar mă puteți întreba pe mine fără să ruleze această minciună gogonată. 

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Clanul Duduianu, mai presus de legi: suma neregulilor de la priveghiul interlopului Emi Pian, la care Poliţia a asistat impasibilă

Redacția

Sondaj Digi24.ro: Cum ar vota românii la referendumul pentru justiție, din 26 mai

Redacția

UPDATE VIDEO Peste 2000 de persoane participă la protestul AUR și alte câteva sute la un protest similar, revendicat de ”Legiunea lupilor”/ Unii manifestanți i-au adus lui Simion slană, brânză și ”ceva bun de la Maramureș”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site