NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Ieșeanul împușcat de polițiști după ce a fost urmărit câțiva km, a murit (Video)

Un ieșean băut la volan care nu a oprit la semnalele polițiștilor, a fost urmărit câțiva kilometri și a sfârșit împușcat de agenți.

Poliţiştii Secţiei nr. 3 Poliţie Rurală Popricani au fost sesizaţi prin intermediul a 3 apeluri prin SNUAU 112 despre faptul că, un conducător auto, cel mai probabil fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, se află pe raza comunei Popricani.
Cel mai apropiat echipaj de poliţie de zona indicată a reperat autovehiculul în trafic, însă la vederea acestuia, conducătorul auto a demarat în trombă.
Ulterior, bărbatul a oprit pentru scurt timp autoturismul acroşând autospeciala de poliţie, continuându-şi apoi deplasarea.
Întrucât conducătorul auto se îndrepta spre judeţul Botoşani, poliţiştii ieşeni au solicitat sprijin colegilor din acest judeţ, care au intervenit de îndată.

În timpul urmăririi, bărbătul a pierdut controlul volanului, a derapat şi s-a izbit într-un cap de pod de pe partea stângă a drumului. Conform Monitorul de Botosani martorii sustin că poliţiştii au ieşit din maşini şi au tras câteva focuri de armă spre autoturismul pe care l-au urmărit.

Un glont l-a lovit pe barbat in piept, iar acesta a murit după câteva minute.

  

alo iasi

Advertisements

Related posts

Șofer obosit: a adormit la volan în timp ce cobora panta Gâștești (Foto)

Marius Parteni

Biciclist trimis direct la spital de izbitura copitei calului pe lângă care a trecut

Redacția

IMAGINI: CUTREMURĂTOR! Minutele fatidice dinaintea prăbușirii elicopterului SMURD

Redacția
Încarcă...