RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Hamas susţine că a luat prizonieri soldaţi isralieni în timpul unei ambuscade în Fâșia Gaza

Aripa armată a Hamas a afirmat că a luat prizonieri soldaţi ai armatei israeliene în cursul unei ambuscade, sâmbătă, în tabăra Jabalia din Fâşia Gaza. IDF a negat informația, scrie AFP.

Tunel Hamas in GazaFoto: Xinhua / Xinhua News / Profimedia

Forţele israeliene vizate se aflau într-un tunel din tabăra Jabalia şi „toţi membrii lor au fost ucişi, răniţi sau luaţi prizonieri”, scrie Agerpres.

  

Oamenii Hamas „le-au confiscat echipamentul militar” înainte de „a arunca în aer tunelul”, a afirmat purtătorul de cuvânt al aripii armate a mişcării islamiste palestiniene, Abu Obaida.

De asemenea, a difuzat imagini cu un soldat târât la pământ şi prezentat ca fiind un soldat israelian capturat. Aceste imagini nu au putut fi imediat autentificate, precizează AFP.

Armata israeliană a ţinut să „clarifice că nu a existat niciun incident în care un soldat a fost răpit”, fără a oferi detalii despre posibilii soldaţi ucişi sau răniţi.

Armata israeliană a continuat sâmbătă bombardamentele asupra Rafah, în pofida ordinului Curţii Internaţionale de Justiţie (CIJ) de a opri imediat operaţiunile sale în acest oraş din sudul Fâşiei Gaza de unde au fugit sute de mii de oameni.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Se dau credite de până la 2 milioane de euro pentru grădinițe, școli, universități

Redacția

Iohannis: „Combaterea corupției la nivel înalt are nevoie de rezultate palpabile”. Președintele cere oameni integri în funcțiile publice

Redacția

Arafat, despre cererea de la Infecţioase Timişoara: Nu există să păzeşti o clădire cu o maşină de pompieri / A generat şi alte solicitări, lumea a crezut că gata, dacă punem pompierii la spital nu mai are nimeni responsabilitate şi pompierii răspund

Redacția
Încarcă...