NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Haldan propune alocarea sumei de 30.000 de lei de la bugetul local pentru masa populară de 1 Decembrie!

Consilierul PSD Vasile Haldan a dat temă directorului economic al Primăriei municipiului Pașcani să găsească o soluție pentru finanțarea necesară organizării unei mese populare cu ocazia Zilei Naționale a României.

 Haldan a propus în ședința comisiei economice a Consiliului Local aprobarea sumei de 30.000 de lei urmând ca mâine în ședința de Consiliu Local să se stabilească dacă se vor face fasole cu cârnați sau sărmăluțe. De asemenea, dacă propunerea sa va fi aprobată de plenul legislativului local, mâncarea va fi însoțită de vin fiert și ceai.

„Nu schimbăm regula în timpul jocului. Trebuie să mergem mai departe cu tradiția. Propun colegilor mei să alocăm această sumă, iar ea să fie identificată în bugetul local”, a propus Vasile Haldan.

Și ceilalți patru membri ai comisiei economice, Vasile Bălău (PSD), Simona Palade (PSD), Emilian Crăciun (PDL) și Marius Pintilie (PNL) au fost de acord cu inițiativa consilierului Vasile Haldan (PSD).

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

loading...
Advertisements

Related posts

Comisia de organizare a Zilelor Municipiului Pașcani s-a întrunit azi. Evenimentul se va desfășura, ca și anul trecut, la Stadion. Ce artiști doriți să vedeți pe scenă?

Răzvan Grecu

Deputat de Iași:”Pașcaniul are la conducere oameni total lipsiți de viziune. Orașul Târgu Frumos arată mai bine. Pantazi este mai interesat de ferma sa”!

Marius Parteni

Azi încep PROTESTELE în administraţia publică! Ce-i nemulţumeşte pe funcţionari

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site